X Ruler0 px
Y Ruler0 px
MULTI LANGUAGE DEBUG WINDOW CURRENT LANGUAGE:  

Holstein Waterservices BV

NL|EN
KENNIS
VOORRAAD
PRODUCTEN
SERVICE
TRANSPORT
CONTACT
PRIJSLIJST
 

    Holstein heeft... kennis

    Kunststof leidingen worden in elke sector toegepast. Van de agrarische sector tot de utiliteit, van de woningbouw tot de weg- en waterbouw. Holstein Hortiplastics is de specialist die toepassingen en producten als geen ander kent.

    Die kennis van zaken hebben we van huis uit. Al sinds 1970 lopen we mee in de wereld van kunststof leidingen voor hemelwaterafvoeren en CO2. We zijn gestart als installatiebedrijf, gespecialiseerd in watertechnische installaties. Onze ervaring hebben we dus uit de praktijk. We weten wat er komt kijken bij het monteren van leidingen. Van die know-how profiteren we nog elke dag. En met inmiddels ruim veertig jaar ervaring hebben we elke nieuwe ontwikkeling meegemaakt. We weten welke eisen gebruikers in uiteenlopende sectoren stellen aan buizen, hulpstukken, appendages en nog veel meer producten. Niet voor niets worden wereldwijd projecten en installaties gerealiseerd met Holstein, tot in landen als Canada, Australië, Nieuw-Zeeland en Mexico aan toe.

    Twee vestigingen

    Met onze twee vestigingen – Westland en Lansingerland - zijn we strategisch gevestigd met het oog op de glastuinbouw, een grote afzetmarkt. Kennis van de tuinbouw hebben we dus uit de eerste hand. We luisteren nauw naar de wensen van onze klanten. Ook onderhouden we nauwe contacten met de belangrijkste kunststofleveranciers. Daardoor is het assortiment continu up to date. En door grootschalige inkoop zijn we in staat artikelen tegen de optimale prijs/kwaliteit-verhouding te leveren. Ook op zeer korte termijn, doordat we de beschikking hebben over eigen transport.