X Ruler0 px
Y Ruler0 px
MULTI LANGUAGE DEBUG WINDOW CURRENT LANGUAGE:  

Holstein Waterservices BV

NL|EN
KENNIS
VOORRAAD
PRODUCTEN
SERVICE
TRANSPORT
CONTACT
PRIJSLIJST
 

    Holstein heeft... service


    Een vast onderdeel van elke bestelling bij Holstein Hortiplastics: service. Een vraag over een product, een verandering van een bestelling: we staan altijd direct voor u klaar.

    Doordat we al veertig jaar actief zijn, heeft u aan Holstein een betrouwbare schakel in uw eigen productieproces. Even meedenken als u een bestelling plaatst: als u déze buizen nodig heeft, vergeet u dan niet om die en die appendages mee te bestellen? Even de rol van adviseur spelen als u een vraag heeft waar uw eigen specialisten niet uitkomen. En even de planning de planning laten, als u met de grootst mogelijke spoed op die paar pvc-buizen zit te wachten. Bestekken voor projecten worden niet zelden last-minute gewijzigd. Holstein speelt daarop in. Ook op het allerlaatste moment heeft u de zekerheid dat we aan uw wensen kunnen voldoen. Of het nu gaat om twintig trailers met kunststof buizen of die partij witte manchetfittingen die u nergens kunt vinden.

    Korte lijnen, één aanspreekpunt

    Als compacte organisatie zijn we ook in staat om gemakkelijker optimale service te verlenen. De interne lijnen zijn kort. U heeft altijd hetzelfde aanspreekpunt in ons bedrijf. En u kent niet alleen ons, wij kennen ook úw bedrijf. Daardoor houden we goed oren en ogen open als fabrikanten een nieuw artikel presenteert dat voor u interessant kan zijn. Service en Holstein: twee handen op één buis.