X Ruler0 px
Y Ruler0 px
MULTI LANGUAGE DEBUG WINDOW CURRENT LANGUAGE:  

Holstein Waterservices BV

NL|EN
KENNIS
VOORRAAD
PRODUCTEN
SERVICE
TRANSPORT
CONTACT
PRIJSLIJST
 

  Holstein heeft... transport


  Hoe vaak komt het niet voor dat u leidingwerk of leidingen voor installaties en projecten per direct nodig heeft? Daarom beschikt Holstein Hortiplastics over eigen transport.

  Genoeg goede transportbedrijven in de regio, maar het vervoer van onze eigen producten houden we liever in de hand. Waarom? Omdat we dan veel flexibeler kunnen zijn. Gaat u zelf maar na. Negen van de tien keer bestelt u op tijd. Die tiende keer komt u tot de ontdekking dat u eigenlijk morgen al die order in huis had willen hebben. Of kan het misschien vandaag nog?

  Vervoer door geheel Nederland

  Bij Holstein wel. Met vier vrachtwagens doorkruisen we geheel Nederland, elke dag. Ook bestemmingen vlak over de grenzen van België en Duitsland nemen we voor onze rekening. Twee vrachtwagens zijn voorzien van een mobiele kraan. Daardoor kunnen ter plekke op locatie meteen aan de slag met lossen, zonder uw eigen medewerkers of materieel daarmee te belasten. Eigen vervoer vergroot onze flexibiliteit. Daardoor kunnen we in de ritplanning heel snel inspelen op uw wensen.

  Ook de gehele logistiek rond uw order is bij ons in goede handen. Van het opstellen van paklijsten tot het maken van goede afspraken over het laden van containers, als uw kunststof onderdelen bestemd zijn voor een project waar ook ter wereld!