X Ruler0 px
Y Ruler0 px
MULTI LANGUAGE DEBUG WINDOW CURRENT LANGUAGE:  

Holstein Waterservices BV

NL|EN
KENNIS
VOORRAAD
PRODUCTEN
SERVICE
TRANSPORT
CONTACT
PRIJSLIJST
 

    Holstein heeft... voorraad


    Hebben uw medewerkers onderdelen direct nodig? Geen enkel probleem bij Holstein Hortiplastics. Wist u dat nagenoeg het gehele assortiment altijd uit voorraad leverbaar is?

    In onze twee vestigingen houden we permanent een grote voorraad aan. Of het nu om gangbare onderdelen gaat of om een speciaal onderdeel: één telefoontje naar Holstein en het wordt geregeld. Handig als het bestek van een  project op het allerlaatste moment nog een wijziging ondergaat. Of als uw medewerkers op het werk tot de conclusie komen dat een appendage of een T-stuk ontbreekt. Ook voor een snel transport wordt gezorgd. Met eigen vervoer heeft u ook de zekerheid dat uw order op de kortst mogelijke termijn op de plaats van bestemming is.

    22.000 m2 magazijnruimte

    Onze hoofdvestiging is gevestigd in Honselersdijk. Hier is binnen 5.000 m2 en buiten 10.000 m2 beschikbaar voor opslag. De vestiging Bleiswijk voegt daar nog eens 2.000 m2 (binnen) en 5.000 m2 (buiten) aan toe. Dat maakt Holstein tot de leverancier met de grootste voorraad kunststof leidingen in Nederland!